Lajme nga EMA - Të dhënat paraprake tregojnë se vaksinat kundër COVID-19 mbeten efektive kundër sëmundjes së rëndë dhe hospitalizimit të shkaktuara nga varianti Omicron

13-01-2022

Lajme nga EMA - Të dhënat paraprake tregojnë se vaksinat kundër COVID-19 mbeten efektive kundër sëmundjes së rëndë dhe hospitalizimit të shkaktuara nga varianti Omicron

Dokumentet e bashkangjitura
  • Shkarko - Lajme EMA 13 Janar 2022.pdf