Verifikoni të dhënat e produktit medicinal

Lajmet e fundit

img

Njoftim për Media

Prishtinë, 21 shtator 2023

img

Reagim publik nga AKPPM

05.09.2023 - AKPPM reagon ndaj aprovimit nga ana e Kuvendit Komunal të Prishtinës lidhur me Rregullorën për kujdestaritë dhe orarin e punës së barnatoreve.

Departamentet