Reagim publik nga AKPPM

05.09.2023 - AKPPM reagon ndaj aprovimit nga ana e Kuvendit Komunal të Prishtinës lidhur me Rregullorën për kujdestaritë dhe orarin e punës së barnatoreve.

AKPPM reagon ndaj aprovimit nga ana e Kuvendit Komunal të Prishtinës lidhur me Rregullorën për kujdestaritë dhe orarin e punës së barnatoreve.

Dokumentet e bashkangjitura
  • Shkarko - Reagimi AKPPM.docx