Njoftim nga AKPPM

02-11-2022

Kryeshefi i Agjencisë së Kosoves për Produkte dhe Paisje Medicinale z. Sejdë Tolaj, priti sot në takim Kryeinspektorin shëndetësor z.Shaban Osmanaj. Temë e diskutimit të perbashkët ishte thellimi i bashkëpunimit në mes të këtyre dy institucioneve AKPPM-së dhe Inspektoriatit.