Njoftim mbi organizimin e punës në rrethanat aktuale të sëmundjes COVID-19

29-03-2020

Bashkangjitur gjeni njoftim mbi organizimin e punës dhe disponueshmërinë e zyrtarëve të AKPPM-së në rrethanat aktuale të sëmundjes COVID-19